Ετήσια Καμπάνια Δωρεών


Στην εποχή μας, όπου η ιστορία και η γεωπολιτική “επιταχύνονται”, στο “GreekCity” εστιάζουμε σε όσες σταθερές μας απομένουν, καθώς επιμένουμε στο να προσφέρουμε ευχάριστη και ελπιδοφόρο γνώση.

Τα θέματά μας πηγάζουν από την πολυποίκιλη, γεωγραφική, πολιτισμική όσο και ιστορική πραγματικότητα του Ελλαδικού χώρου. Διά της αρθρογραφίας μας αποκαλύπτονται συν τοις άλλοις, άγνωστα ανεκδοτολογικά συμβάντα της εθνικής ή της τοπικής ιστορίας, κυρίως στη γαλλική γλώσσα, κατά τη δεύτερη αυτή περίοδο του ιστολογίου “GreekCity”, από τον Ιούλιο του 2023.

Το ιστολόγιό μας, απαλλαγμένο από οποιαδήποτε θεσμική ή άλλη εξάρτηση, λειτουργεί μόνο χάρις στη βοήθεια των δωρεών των αναγνωστών του, εξυπηρετώντας έτσι την κάλυψη των εξόδων του, γιατί πολύ απλά, το “GreekCity” δίχως τους αναγνώστες του δεν είναι δυνατόν να υπάρξει.

Τούτη την περίοδο των Χριστουγέννων και εν γένει των εορτών του τέλους του χρόνου, απευθυνόμαστε στους αναγνώστες μας στα πλαίσια της καμπάνιας οικονομικής υποστήριξης, σε ετήσια βάση.

Αυτή η καμπάνια, η οποία θα διαρκέσει δύο μήνες, προσδοκά στην υποστήριξή σας, θέτοντας ως στόχο να συγκεντρωθούν 3.000€ στα τέλη Ιανουαρίου, ποσό άλλωστε που επιτρέπει την ελάχιστη λειτουργία του ιστότοπου.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ολόψυχα για την υποστήριξή σας εδώ και τόσα χρόνια.

Μπορείτε να κάνετε τις δωρεές σας στο PayPal, χρησιμοποιώντας το κουμπί “Δωρεά”.

Εάν προτιμάτε να πραγματοποιήσετε τραπεζικό έμβασμα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα “Δωρεά”.

Φιλικά και με τις καλύτερες ευχές μας για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος!

Παναγιώτης Γρηγορίου* Φωτογραφία εξωφύλλου: GreekCity, Ιούλιος 2023